Rhinguld

Har fået den første tvivl nu, en lille krise i skrivningen af min roman Ægypterevangeliet: Kan det virkelig lade sig gøre? Har jeg nok stof til at fylde en hel roman? … den slags tåbelige, frugtesløse nagende spekulationer… Jeg må bare fortsætte !

Men ferien truer. Jeg tager afsted til Rhinen i morgen, 8 dages kombineret ferie-/ research-/ skriveophold. Planen er at skrive indtil frokost hver dag, og så holde fri resten af dagen. Jeg skal forsøge at fange lidt 1800-tals rhinromantik og lidt Wagnerstemning, tjekke den lille by Sankt Goar og borgen Rheinfels www.burg-rheinfels.com .

Rheinfels er i min fantasi stedet, hvor Seth bor (jeg har engang tidligere selv været til en ekstremt overvældende privat fest på Rheinfels; det var vistnok det, der satte hele denne roman igang, nu hvor jeg tænker efter), og som han har døbt Burg Silling efter Marquis de Sades Ch. de Silling i “De 120 dage”.

Og så skal jeg i øvrigt bo på et skønt slotshotel www.schloss-Reinhartshausen.de lige ned til Rhinen. Bedre betingelser får jeg ikke til at finde mit litterære rhinguld…

De næste opdateringer kommer derfor – afhængig af internetforhold – nok først om en 10 dages tid (men jeg har lagt ny tekst på hjemmesiden idag).

www.amvo.dk

Advertisement

1 kommentar

Filed under bger, boeger, bog, Litteratur, research, roman, sade, skrive, wagner

One response to “Rhinguld

  1. lad os få nogle detaljer fra den fest…….. 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.