Når enden er god

Så har jeg haft mit lange møde med min redaktør på Gyldendal. Det var et GODT møde. Hun havde læst korrektur på hele mit romanmanuskript, og nu er det bare lidt smårettelser hist og her. Og måske en enkelt konflikt, der skal skærpes et enkelt sted.Ellers skulle der ikke være noget i vejen for en udgivelse af “Gudernes tusmørke” i starten af efterårssæsonen. Herligt!

Alligevel ærgrede hun sig en smule over slutningen på fortællingen. Jeg lader den utro og tankeløse operadirgent blive den store forløsende helt til sidst, og det syntes hun ikke, at han fortjente.

Men det er den rigtige slutning, den smukkeste slutning, den der forløser mit Parsifal-stof bedst. Og når enden er god …

Og så “leger” jeg ellers løs med min forfatterhjemmeside, masser af opdateringer, nyt udseende, nye tekster og sider, og lidt på engelsk til eventuelle kontakter med udenlandske forlag.

www.amvo.dk og www.amvo.eu

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under bger, boeger, bog, dirigent, dirigenter, forfatter, Litteratur, Opera, parsifal, prosa, roman, skrive, utroskab, wagner

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.