Bagsideteksten til Gudernes tusmørke

Bagsideteksten til Gudernes tusmørke er endelige færdig, så nu er der ikke mere arbejde tilbage for mig inden udgivelsen 11. september – hvilket i virkeligheden er frustrerende. Alt er ude af mine hænder nu. Her følger teksten:

En spændings- og kærlighedsroman om opera og utroskab.

Den ægyptiske kaosgud Seth lever sit vilde og udsvævende liv i nutidens Tyskland. På en borg ved Rhinen dyrker han alle de sanselige glæder, hans lånte menneskeskikkelse kan give ham.

En dag inviterer han den berømte dirigent Martin Seeber til at bo på sin borg, mens dirigenten forbereder en opsætning af Wagners opera Parsifal.

Skjult fra verdens blikke finder Martin Seeber hos Seth et fristed, hvor han for første gang i sit liv kan udleve sine inderste, mest hemmelige drifter, og han kaster sig ud i en voldsom affære med den smukke Sophie. Men premieren på Parsifal nærmer sig.

 

Samtidig på et engelsk herresæde samles det lærde broderskab Trismegistoen for at gøre en ende på Seths hærgen. Blandt dem er den genfødte gud Horus, der som den eneste kan tage kampen op mod kaosgudens voksende magt.

     Den ældgamle ægyptiske myte om opgøret mellem orden og kaos må gennemspilles på ny, og den intetanende Martin Seeber og kvinden han begærer mere end noget andet, hvirvles ind i en guddommelig malstrøm af begivenheder, der kulminerer under premieren på den legendariske Parsifal.

 

Gudernes tusmørke er en stærk, erotisk fortælling om begærets magt, og tredje og sidste roman i serien om kaosguden Seth.

 

www.amvo.dk

Advertisement

3 kommentarer

Filed under boeger, bog, dirigent, dirigenter, forfatter, Litteratur, Opera, parsifal, roman, seth, skrive, wagner

3 responses to “Bagsideteksten til Gudernes tusmørke

 1. Spændende lyder det jo unægteligt.

  Like

 2. Sært, jeg kunne ikke se den nøgne kvinde på forsiden – indtil du nævnte det i en tidligere post. Ja, og nu kan jeg snart ikke se andet 🙂
  Din nye bog lyder spændende. God vind, knæk og bræk – eller hvad man nu siger 🙂

  Like

 3. Zenia: Tak for de gode ønsker. Det er virkelig ekstremt nervepirrende at slippe flere års arbejde løs til offenligheden. Jeg føler selv, at jeg med Gudernes tusmørke har skrevet min hidtil bedste bog. Nu får vi se, om andre mener det samme …

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.