Arrgh! Først på onsdag …

Og så har jeg netop fået at vide, at min roman først lander hos forlaget på onsdag!

Så er det tid at gribe til det eneste middel mod stress og rastløshed: Sanseoplevelser …

Website: www.amvo.dk

Advertisement

6 kommentarer

Filed under boeger, bog, boger, forfatter, mig, roman

6 responses to “Arrgh! Først på onsdag …

 1. Det var da den dejligste blog, den her. Er det Ok jeg lige bruger et par timer, og roder i den. Så kulturel og dragende.

  Like

 2. @Kontorchefen: Dejligt at du kan lide min blog. Tak for dine pæne ord 🙂

  Like

 3. Jeg tror du bliver mig et dyrt bekendtskab. Jeg har læst din blog, og siden i går da jeg heldigvis fandt din blog, har den rumlet rundt i hovedet. Jeg er uddannet økonom, men har spillet professionelt musik de sidste 20 år. Her på det sidste er den klassiske musik kommet snigende til mig. Banket på, gjort tilnærmelser og gjort sig uimodståelig. Det er en helt ny verden der har vist mig sine dyder. Så dejligt når man har denne alder jeg har. Det begyndte med Mozart, var til en smuk koncert med nogle sangere fra Det kongelige Teater. Ved godt at hvis man er kender, så syntes man ikke disse koncerter er dybe og givende nok. MEN de har vækket mig. Og så kom din blog lige i går. Jeg elsker bøger. Læser konstant. Nu skal jeg bare ha fingrene i dine bøger.
  Det var da en fantastisk ide, det med at dele reklame ud for den nye bog, målrette potentiel interesserede læsere. Jeg kan se der skal være netop denne koncert kommer i dag lørdag den 18. August i Fælledparken KBH. Måske det var en ide at dele ud der også. God weekend.

  Like

 4. Anja

  Sikke noget, at bogen er forsinket. Glæder mig til den. KH

  Like

 5. @Kontorchefen: Jeg havde faktisk overvejet at uddele reklamer til operafolket i Fælledparken også, men besluttede mig for ikke at gøre det.
  Dels er der uoverskueligt mange mennesker til det arrangement (nogle tusinder), og dels er de vel underholdt i forvejen.
  Når folk venter i en almindelig billetkø står de til gengæld bare og keder sig og er glade for lidt afveksling. Og man har med et par hundreder at gøre i stedet.
  Men godt at høre, at du er blevet “vækket” hvad klassisk musik angår. Den musik indeholder efter min mening store fortællinger med fundamentale følelser og konflikter helt ud i de allerfineste nuancer.
  God weekend til dig også!

  Like

 6. @Anja: Ja, det var ærgerligt, at den blev forsinket fra trykkeriet. Men den kommer heldigvis stadig ud til tiden hos boghandlerne. Så udgivelsesdatoen er fortsat 11. september.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.