En telefon af guld – næsten

Igår var jeg ude og spise på Bistro Boheme på Esplanaden, København. Ok sted, mad og stemning var god. Fransk stil i mellemprisklasse. Men det slår STADIG ikke Pastis på Gothersgade …

Det var min fødselsdag, og jeg fik blandt andet en mobiltelefon i guld – eller sådan næsten da: En gylden Nokia og et gyldent bluetooth headset.

Jeg er som et lille barn af begejstring over min gyldne skat, bestiller ikke andet and at gå og beundre den og røre ved den og åbne og lukke telefonen.

Website: www.amvo.dk

Advertisement

6 kommentarer

Filed under fodselsdag, forfatter, mad, mig, restaurant, restauranter

6 responses to “En telefon af guld – næsten

 1. Dina

  Rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen og din nye mobil :o)
  Surfede lidt rundt på nettet i går, og endte i chat med en “bog-nørd” (kaldte han altså sig selv, så intet nedladende i det *s*). Samtalen kom ind på bl.a. Anne Rice, som jeg ELSKER…og dig. Han anbefalede mig, at jeg skulle læse dine bøger om Seth….for, som han sagde, du var “vores egen Anne Rice” :o)
  Har lige et par bøger, som jeg skal have pløjet igennem først. Men har snart fødselsdag selv, så måske jeg skulle tilføje dine bøger på listen? Jeg vil ihvert tilfælde kigge forbi din blog med jævne mellemrum…og lure :o)
  Fortsat rigtig god søndag.

  Like

 2. TILLYKKE. Håber nogle ringer til dig 🙂
  Har du lyst til at skrive om dine skrivevaner og dine arbejdsmetoder.

  Like

 3. Mange tak for lykønskningerne 🙂
  @ Bo: Jeg er virkelig meget glad og taknemmelig for dine positive omtaler af mine bøger (og din hjælp med youtube). At vide at nogen kan lide bøgerne er skønt og – ja, jeg ved det lyder klamt klichéagtigt – en af de bedste gaver man kan få som forfatter. Det er meget lidt feed back man får som forfatter, det savner jeg normalt. (Og ellers er det rigtigt, det er mit forlag, der generelt formidler kontakt).
  @ Dina: Anne Rice hører absolut også til blandt mine yndlingsforfattere! Så hvis det giver dig “blod på tanden” til at læse mine bøger er det jo bare herligt 😉
  @ Kontorchefen: Skrivevaner og arbejdsmetoder: Jeg har prøvet tidligere at komme ind på det, og jeg skal nok forsøge igen. Lige nu er jeg “between books” og lidt for spændt på den kommende udgivelse til at skrive om den slags. Men det skal nok komme!

  Like

 4. Bo

  Hjertelig til lykke med fødselsdagen — og med telefonen! Den ligner gevaldigt den, jeg selv lige har købt — men min er sort. Og din er flottere. Kan man sende dig en gave via forlaget?

  Like

 5. @ Bo: Hvor er det sødt af dig! Det vil jeg glæde mig til …
  Mozart er på en måde svært tilgængelig, synes jeg, selv om alle siger, at det er så nemt.
  Tryllefløjten var den første opera, jeg lærte at kende, da jeg var lille. Siden blev Don Giovanni min yndlings-opera, og i dag er Figaros Bryllup min favorit blandt Mozart-operaerne. Musikkens nuancegrad i den psykologiske skildring er sublim her. Og uovertruffen.

  Like

 6. Bo

  Faktisk bestilte jeg din gave, så snart … o.s.v. Men fra USA, så der går nok lidt tid, før den dukker op. Jeg har virkelig nydt at genlæse de to første romaner i serien — og det (d.v.s. du) gav mig ydermere lyst til at lytte til “Tryllefløjten”. For alvor. Jeg er ellers ikke den store Mozart-fan. Så det er (vist) kun rimeligt, at jeg disker op med et eller andet.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.