12 dage til udgivelse!

12 dage til udgivelse – så er Gudernes tusmørke på gaden! En roman fyldt med spænding, drama, opera og utroskab … (skriver Gyldendal i annoncerne 😉 … jeg er vist nok ret enig …)

Website: www.amvo.dk

6 kommentarer

Filed under boeger, bog, dirigent, dirigenter, forfatter, Litteratur, Opera, parsifal, roman, utroskab, wagner

6 responses to “12 dage til udgivelse!

 1. Kære Ane-Marie Kjeldberg: Mange tak! Ja meget kan gå galt, og der er da også sket ting og sager bag kulisserne her med min bog, som ikke alle har været lige heldige. Men summa summarum er, at der er en super bog nu, en udgivelsesdato og en spændt, spændt stemning … 🙂
  Kære Anja: Ja, jeg kunne lige forestille mig, at Seths kommentarer til Parsifal var noget for G! En kritik lige i hans ånd 😉

  Like

 2. Anja

  Jeg har været utrolig heldig, for jeg har haft den magiske bog i nogle dage. Faktisk skulle den med på ferie i dag, men den er allerede læst, nydt og fordøjet. Nu sidder jeg og smiler. Det er en herlig bog med et dejligt sprog. der er mange steder, jeg hæftede mig ved. Et sted i bogen møder vi Temple of Seth i Belgien. Der skal deres præst til at forberede en midnatssceance. Hele den scene fra start til slut er genial. Og også Sehs tanker om religion….
  Bogen har fine billeder – ja mange billeder. Jeg er et meget visuelt orienteret menneske og oversætter det jeg læser til billeder.
  Faktisk bør denne bog og de to foregående filmatiseres, men ikke på dansk. Dertil er de danske filmbudgetter for små og visionerne i dansk film for snævre. Tysk, engelse eller amerikansk filmindustri skal have et film-manus og så ellers i gang. Det vil blive publikumsmagneter – og den spændende og inteligente handling vil komme ud til det brede publikum.
  ‘I rosens navn’ blev set af mange . Det samme gælder Indiana Jones filmene. Og på mange måder så vil film over disse 3 bøger jo være en genre der minder en smule om de to nævnte. Der er tyngde og der er spænding. Det er god underholdning – og det kan vi lide. At sidde klæbet til skærmen til sidste rulletekst toner ud.
  Så kære forfatter – min anbefaling – drop den næste bog. I stedet overvej at skrive et film manus på engelsk og så rejs til USA og giv dem film. Du er jo blondine – de tør, hvor andre tier. Kram og knus fra Anja

  Like

 3. Kæreste Anja: Tak for god og grundig respons! Du er jo en af de første, der har fået bogen, og jeg har selvfølgelig spændt ventet på din og G’s tilbagemelding. God ferie til jer begge!
  Knus
  A.M.

  Like

 4. Anja

  Der lød høj latter fra stuen lige før. G læser bogen. Han er vild med Seths kommentar til Parsifal, det kunne han selv have sagt om netop den opera.
  Jeg syntes også at Sophies monolog er så god fordi den sætter ting på plads i handlingen og i det hele taget.
  De mange kommentarer til religion og dyrkelsen af samme fra Seth er jo tankevækkende fx da han skal indrette sit eget hellige rum i borgen og de regler han sætter op for sin menighed. Det ser jeg bestemt som en kommentar til den opblussende religionsdebat både her og andre steder. Og en ret kontant kommentar.
  Tro eller ikke-tro – hvorfor. Hvorfor stiller vi ikke de samme krav til de såkaldt hellige bøger som til andre tankesæt som vi dog baserer hele samfund på?
  Ateisten ser jo en hellig bog som blot en roman på linje med andre romaner.
  Som tankeeksperiment: Tænk hvis din trilogi var tre hellige skrifter om denne gud og hans diciple. Kort sagt en ny religion oven i i de tusindvis af trosretninger der allerede findes i hele verden. Godt nok lidt problematisk visse steder, men det kan skriftkloge jo nok bortfortolke. Man ville jo blive nødt til at efterfølge Seth med et godt eksempel, ved at tro på ham og blive som ham – leve som ham – finde hans leveregler frem fra de tre hellige skrifter.
  Et spændende tankeeksperiment…
  Kram Anja

  Like

 5. Når man er musiker kommer man til mange byer. Elsker boghandel. Meget. MEN næsten lige meget hvor i Danmark man kommer ind, er det den samme boghandel. Samme kæder, samme interiør, samme udstillinger, samme udvalg osv. Det er ikke spændende mere at gå på opdagelse i en ny by. MEN i min by er der en lille men populær boghandel, skiller sig klart ud, med sit helt eget hyggelige præg. Fik lige spurgt om hun havde dine bøger, nej, men dem vil hun da få fat i nu.

  Like

 6. Kontorchef: Sådan skal det være ;-))) Tak for initivativet!
  Ja, du har ret, boghandelen er generelt ved at miste særpræg. Dejligt for jer, at I hos jer stadig har en butik, der er sin egen 🙂

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.