Interviews

Kl. 14: Er blevet kontaktet af en interviewer fra Berlingske Tidende. Jeg skal interviewes til et tillæg den 22. september. Om historisk stof i romaner. Den flinke interviewer – der også arbejder som anmelder – kunne desværre ikke fortælle mig, hvem der anmelder mig i Berlingske. Og hun advarede mig: Der er sjældent boganmeldelser om tirsdagen i den avis. De samles som regel til senere på ugen. Støn…

Kl. 14:43: Næste interviewaftale på plads. Til radioens musikprogram Bolero på lørdag. Dejligt! Så får jeg lov til at tale om mit brug af musikken og operaen i min litteratur. Og muligvis vil vi lave interviewet over i Operaen, Holmen.

Og med Kristeligt Dagblads interview “Dirigent i et magisk univers” allerede bragt, og Tidens kvinder til november, så begynder det at se helt fornuftigt ud.

Advertisement

2 kommentarer

Filed under bog, forfatter, interview, Litteratur, Musik, Opera

2 responses to “Interviews

  1. Du må have det så spændt. Hvad der nu sker. Hvem der ringer. Osv. Tillykke, det ser ud til at arbejde. Bolero er et dejligt program.

    Like

  2. Kontorchef: Tak 🙂 Ja, du kan tro, at jeg er spændt! Og Bolero er et dejligt program, det har du ret i. Intervieweren kender jeg, hun har intervewet mig før til Bolero – i forbindelse med romanen Djævelens kvint. Jeg ved, at hun og jeg taler godt sammen, så det skal nok blive en god oplevelse og et godt indslag.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.