Banner: Magi og begær. Lidelse og forløsning … og opera

Og så KAN jeg altså ikke dy mig for lige at vise den bannerannonce af Gudernes tusmørke, som Gyldendal i næste uge sætter i Politiken på internettet. Den er bare så flot, synes jeg! Jeg er rigtig glad for den!

Advertisement

9 kommentarer

Filed under bog, forfatter, gudernes tusmorke, Litteratur, Opera

9 responses to “Banner: Magi og begær. Lidelse og forløsning … og opera

 1. Bo

  Flot! Må vi andre også bruge den?

  Like

 2. Bo: Jeg spørger lige Gyldendals PR-afdeling. vender tilbage 🙂

  Like

 3. Bo: Yep. Den er til fri afbenyttelse, har jeg lige fået at vide.

  Like

 4. Hej A.M.
  Hjertelig tillykke med udgivelsen. Må være en helt speciel fornemmelse – som et lille barn, man har puslet om, set vokse, forsøgt at få ledt i den retning, man gerne vil have…og nu er “barnet” flyttet hjemmefra. Nu kan man kun sætte sig tilbage, se og afvente, hvordan “barnet” klarer sig ude i virkeligheden… eller noget i den stil :o)
  Må indrømme, at jeg ikke har læst nogle af dine bøger …. endnu. Har dog indkøbt Djævelens Kvint og Tredje Ikaros, som nu står og afventer i bogreolen, til jeg har fundet Salernos Sol, hvilket har været noget af en opgave i vores lokale boghandel. Men jeg finder den….og ser frem til at dykke ned i “din verden”.
  K.h.
  Henriette

  Like

 5. Hej Henriette: Tak 🙂 .. Ja, du har ret, der er sådan en dobbelthed ved at give slip. Jeg vil jo på en måde stadig gerne styre min bog og dens skæbne.
  Hvor er det dejligt at høre, at du har fået lyst til at læse mine bøger! Her kommer en lille anbefaling i forbindelse med de tre bøger om Seth, som måske kan virke underlig:
  Lad være med at begynde med Djævelens kvint, selv om den er den første af de tre.
  Alle bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden, hver især indeholde sin egen historie – selv om der selvfølgelig er en rød tråd. Jeg ville starte med Tredje Ikaros. Den slår hurtigt kloen i een, og gør indgangen til den noget længere Djævelens kvint lettere. Tror jeg. But the choice is yours of course 🙂
  Kh
  A.M.

  Like

 6. Bo

  Tak for det. Har lagt banneret på mit eget website, bogope.dk.

  Like

 7. Hej igen :o)
  Du har selvfølgelig ret i, at det er mit valg, meeeen…..når nu forfatteren selv sidder og anbefaler indgangsvinklen til hendes bøger, så skal man være mere end almindelig … (hm… var lige ved at skrive dum…men du ved forhåbentlig, hvad jeg mener)…for ikke at gøre, som du anbefaler… :o)
  Jeg troede så lidt i min uvidenhed, at Salernos Sol var den første i rækken….men det gør jo bare processen med at komme igang med at læse hurtigere, da som sagt både Tredje Ikaros og Djævelens Kvint allerede er i hus *smil*
  K.h.
  Henriette

  Like

 8. Bo: Fedt! Ser rigtig godt ud! Tusinde tak for det 🙂

  Like

 9. Henriette: Jeps, du kan sagtens gå igang … 😉 … Salernos sol er helt uden for nummer dér. Det er en historisk roman fra 1100- tallet om det Andet Korstog til Jerusalem. God fornøjelse!

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.