Imorgen interview – idag Eurocon

Imorgen skulle der så blive bragt interview (og efter alle rygter også anmeldelse) i Berlingske Tidende.

Det er selvfølgelig utrolig spændende, og jeg tør vædde på, at jeg i nat, når aviserne bliver omdelt, lister ud på trappeopgangen i mit bolikompleks og læser naboens Belingske (holder den ikke selv). Berlingske bliver nemlig først opdateret langt senere på nettet.

Jeg har faktisk været ude et par nætter på min trappeopgang i den seneste tid, listet ud i min sorte silkenatkjole, med bare fødder, hen ad fem-tiden om morgenen, og tjekket alle aviserne.

Interviewet imorgen går for så vidt ikke på Gudernes tusmørke specifikt, men er en del af et tema i dagens litteraturtillæg, om det at arbejde med historisk stof i sine romaner.

Og så kan jeg godt være en lille smule ængstelig vedrørende anmelderen. For jeg har hørt en lille fugl synge om, at det er den nyeste, yngste krimi-anmelder på Berlingske, som anmelder min bog. Kan vedkommende nu også fange lagene og substansen så? Og det er jo IKKE kriminalromaner jeg skriver…

Men i aften skal jeg have min første optræden på Eurocon2007! Og det bliver på engelsk (det har jeg ikke prøvet før). Gyldendal har nemlig bekostet prøveoversættelse af et par af mine kapitler.

www.amvo.dk

Advertisement

1 kommentar

Filed under anmeldelse, bog, forfatter, Litteratur

One response to “Imorgen interview – idag Eurocon

  1. Anja

    Kære A-M
    Rigtig god fornøjelse i aften. Hørte Bolero på nettet. Det var super-inspirerende og der var så fin oplæsning af en bog-bid.
    Kram Anja

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.