2½ times interview til Femina

Så er min interviewer til Femina gået. Vi talte sammen i 2½ time, og tiden bare fløj afsted. Hun havde læst Gudernes tusmørke inden og var meget begejstret for den.

Hun kom virkelig i dybden. Og gik tæt på. Så jeg er glad for, at jeg får interviewet til gennemlæsning og accept inden det bliver trykt.

Vinklingen på historien kommer vist nok til at blive noget om at forfølge sine drømme. Og den forvandling det har betydet for mig, både i personlighed og sandelig også i udseende. “Fra almindelig pæn pige til det unikke”. “At finde sin indre diva frem” … noget i den stil. Så interviewet vil sikkert blive ledsaget af mit allerældste pressefoto, hvor jeg så helt anderledes ud. Og så helt nye billeder.

Advertisement

3 kommentarer

Filed under forfatter, gudernes tusmorke, interview

3 responses to “2½ times interview til Femina

 1. Jeg nåede ikke ned på biblioteket i sidste uge 😦
  MEN jeg kan jo se, at jeg har en hel stak bøger foran mig – jeg har jo ikke læst en eneste af dem, så jeg vil starte fra begyndelsen.
  Lige et spørgsmål – har du nogensinde læst Ann Rice?

  Like

 2. Anne Rice er en af mine yndlingsforfattere. Jeg har læst alle hendes bøger. Alle. Flere gange. Så du har pejlet dig rigtig nok ind på mig med dit spørgsmål. Faktisk skrev Jyllands-Posten i sin tid, da de anmeldte min forrige roman ‘Tredje Ikaros’, at jeg var “Danmarks svar på Anne RIce”. Det udsagn blev jeg utrolig glad for 🙂

  Like

 3. Det er også nogle forrygende bøger 🙂 så nu glæder jeg mig bare endnu mere til læse dine. Tror vist liiige jeg kan komme på biblioteket i morgen, de lukker heldigvis først kl 1900.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.