Festlige opgaver

Weekend. Snart. Jeg skal i morgen spise på restaurant Pastis med nogle venner. Og ellers har jeg et par opgaver af mere festlig karakter idag.

For det første skaffe togbilletter til Hamburg til november, hvor jeg skal ned og høre Strauss’ opera Elektra. Der er allerede booket værelse på min yndlingshotel i Hamburg – Hotel Atlantic Kempinski – så den tur glæder jeg mig til.

For det andet finde “diva-accessoires”, såsom cigaretrør og fjerboa til den foto-shoot, jeg skal have lavet i næste uge til Femina. Fotografen spurgte mig, om ikke jeg havde sådan noget. Han bad mig tænke DIVA med stort, når jeg pakkede min taske til den foto-session (som skal foregå på Det Kongelige Teater).

Og sidst men ikke mindst skal jeg have forsålet et par af mine højhælede støvler.

I øvrigt er biblioteker begyndt at røre på sig og bestille mit musik- og litteraturarrangement med Gudernes tusmørke, hvilket jeg naturligvis er glad for. For ikke kun synes jeg, at det er sjovt, og tjener penge. Jeg har også noget på hjerte. Jeg tror virkelig, at min tilgang til Wagners Parsifal og min tolkning af den kan sige folk noget idag.

Advertisement

3 kommentarer

Filed under gudernes tusmorke, Litteratur, Opera

3 responses to “Festlige opgaver

 1. forrygende!
  Held og lykke med fjerboa og cigaretrør, jeg må jo lokke kæresten til at købe næste udgave af femina.
  God weekend herfra!

  Like

 2. Philip: Fjerboa har jeg sådan set i forvejen, både i rød og sort, Min sorte er bare for slidt, har mistet for mange fjer. Men det burde være til at finde.
  Men cigaretrør! Hvor i alverden finder man den slags!
  I øvrigt går der nok nogle uger, før det det kommer i bladet. Jeg skal nok sige til, så snart jeg ved, hvilket nummer af Femina det bliver.
  Og god weekend herfra også 🙂

  Like

 3. Cigaretrør bør da være til at finde, hvis du bor i en større by. Jeg ville gå i ind specialbutik som Vinstokken eller lignende, det skulle undre mig meget, om ikke de skulle have hvad du søger. Ellers kan de findes på nettet, spørgsmålet er bare, om de kan være fremme inden du skal bruge dem første hit på google.com : http://www.whynot.dk/product.asp?product=455

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.