Richard Strauss’ Elektra i Hamburg

I morgen tidlig, i vintermørket, sidder jeg i toget til Hamburg. Og der vil være aviser og kaffe og oplyste togkupeer, og udenfor markerne i fugtig luft, og morgenstjernen på en svimlende sort himmel. Det er spændfeltet, der åbner sig for mig, de yderpunkter, der er så langt fra hinanden, der kræver så meget, der kan gøre så ondt. Og som gør mig levende.

Jeg skal ned og høre Strauss’ Elektra i operaen i Hamburg. Med Simone Young som dirigent. Jeg GLÆDER mig til at opleve en kvindelig dirigent, jeg skal sidde på første række midt for, lige bag hende. Og alt er skøn luksus, tre dage på Hotel Kempinski Atlantic i suite, jeg tager det smukkeste tøj med, og bøger og Weekendavis og champagne, og højhælede sko, og sort bikini til swimmingpoolen med det dunkle, blå eventyrlys på hotellets tag. Det er Golfos grotte. Og det er dér, at livet føles.

Advertisement

3 kommentarer

Filed under Opera

3 responses to “Richard Strauss’ Elektra i Hamburg

 1. Hvis jeg nu lover. Lover at opfører mig pænt. Ryder op på Kontoret, lover .. Nej, det lyder som en FANTASTISK tur, oplevelse. God tur.

  Like

 2. Jan

  …..så faneme hellere sidde herhjemme i et elendigt indeklima, med bunkerne på skrive- og mødebord i totalt kaos, telefonen kimende i en uendelighed, åndsvage kolleger der spørger og spørger, klienter/kunder/borgere der bare forlanger og forlanger……
  Kan du fornemme en hvis misundelse ??
  Jeg håber gevaldigt at du får en på opleveren af de store, en man kan leve længe på…..og tænke på, når det bliver for surt med skriveriet…
  Rigtig, rigtig god tur.
  mvh
  Jan
  PS Bobler i flaske og pool kan være en dårlig kombination……..men det kan såsandelig også være det modsatte (….den der sorte bikini…Uha-uha…;-) )

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.