Se DR2 nu – livets skole med Albert Finney

Se DR2 nu – livets skole med Albert Finney – en super, super, mega-præstation fra Finneys side! (jeg har set den før og er vildt begejstret for den)

3 kommentarer

Filed under tv

3 responses to “Se DR2 nu – livets skole med Albert Finney

 1. Charlotte Friis

  Jeg sidder med et næsten spirituelt optog i mit hjerte over A. Finney’s fremragende skuespil og lysten til at tage ham i mine arme, knuge ham ind til mig og fortælle at alt skal nok blive godt igen, er enorm.
  Jeg har ikke set filmen før og det var med ufrivillige afbrydelser , men nødvendige, af min søn på 4 år… så når den vises igen må det blive alene jeg ser den, for hold da op en flot film

  Like

 2. Ja, ikke!?
  Det er tredje gang, jeg ser “Livets skole” (“The Browning version”), og igen græd jeg, flere gange. Albert Finney skaber en helstøbt karakter, der er så sårbar … og så stort et menneske i sidste ende …

  Like

 3. Charlotte Friis

  Skulle lige lægge den lille i seng. Jeg hiksede mig gennem de sidste scener og den sorg jeg følte for ham, da hans kone, ved bordet i teltet, er modbydelig ond med udtalelsen om parodien, var så udtalt at jeg fik helt ondt i mellemgulvet. Hele A. Finney’s fremtoning (læs:nedtoning..) af sin figur, er alverdens priser værdig. Googlede ham og læste i wikepedia at han ingen pris har fået for den rolle. Skammeligt!!! Men har så i andre præstationer, jeg husker ham tydeligt fra Erin B.-filmen.
  Han minder mig en del om Sir Laurence Olivier i hans kunst som skuespiller. Jeg sidder med hjertet i livet hver gang.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.