“Lidenskab, liderlighed og opera” – interviewet i Tidens Kvinder

Lidenskab, liderlighed og opera, det er er titlen på interviewet i Tidens Kvinder. Jeg har netop været ude og finde et eksemplar, og jeg måtte flå plastiken af magasinet allerede lige uden for bladkiosken og stå og læse på fortovet på St. Kongensgade. Og jeg blev rigtig glad! Der står nogle gode ting deri, synes jeg.

Uddrag fra “Lidenskab, liderlighed og opera” ved Steen Schapiro:

 – Fornyelse gennem undergang – det er Seth-trilogiens tema, betoner Anne-Marie Vedsø Olesen.  – Alt skal gå under, for at nyt skal kunne opstå. Sådan er det også med sex og orgasme – franskmændene kalder orgasmen for “la petit morte”; den lille død. I orgasmeøjeblikket synes jeg at man oplever en sjælden tilstand hvor man glemmer sin egen eksistens, mister selvbevidstheden, og bare er, kommer til stede.

Denne ekstase og rus, søger vi på mange planer – f.eks. via alkohol og stoffer, fest og dans, kunst og maleri, og især gennem sex og musik. Musikken er for hende den mest umiddelbare, den mest berusende af alle kunstformer. Hun bruger i høj grad musik og især opera og operatekster, som en del af sine sexscener. Faktisk er bøgerne delvist bygget op omkring sagnet om ringen og Wagners operaer …  

Klik her for at læse længere uddrag:

Advertisement

3 kommentarer

Filed under erotik, interview, Litteratur, Musik, Opera

3 responses to ““Lidenskab, liderlighed og opera” – interviewet i Tidens Kvinder

  1. SMS sendt til hende derhjemme: “hej skat, kan du ikke lige købe tidens kvinder til mig!” Mon hun er ved at blive ræd for, at jeg er på vej over i den anden grøft?

    Like

  2. nej, mon ikke hun forstår sammenhængen i sidste ende 😉

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.