Klitgården

Så er det på søndag, at jeg tager afsted på den første af mine uger på Klitgården i Skagen. Ugen er beregnet til total skrivning fra morgen til aften, og jeg glæder mig! Der er udsigt til havet fra mit værelse (faktisk får jeg stedets bedste værelse denne gang – det hedder Kronprinsens værelse og er næsten en hel lille lejlighed med antikke møbler), man kan løbe ture i klitterne, der er sauna, og der bliver lavet mad til een. Jeg skriver nok ikke så meget her på bloggen i den kommende tid. Men det kan da være, at jeg lægger et par billeder ind.

Advertisement

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Klitgården

 1. Jan

  Jeg må sgu’ sige, at jeg “er en smule” misundelig. Det er et dejligt sted, deroppe Nordpå. Desværre ser vejrudsigten ikke særlig god ud for den kommende uge, but what the heck….du skal jo også sidde indendørs med snuden i tastaturet….men alligevel. Håber de stadig har varme på deroppe; alternativt så nævner du saunaen, så helt slemt kan det jo ikke blive.
  En lille advarsel: Skagen Fuglefestival løber af stablen d. 1.- 4. Maj (http://www.sff.dofnord.dk/) da det (formodes) at være bedste trækperiode for forårstrækket nordpå. Dog er trækket allerede nu begyndt så småt og du kan forvente så småt at se unge, middelaldrende (mig ?) og gamle fugle fuglekikkere deroppe allerede nu. De kendetegnes ved 1)kikkert hængende om halsen, 2)måske medbringende teleskop, 3) uafbrudt kiggende opad mens hovedet snurrer rundt i alle verdenshjørner, 4)stående på alle højdepunkter (bakker) i området (f.eks.Flagbakken ikke langt fra Klitgården), 4)som regel altid færdende i små-flokke.
  OK – de er måske en smule overdrevet, men alligevel, men især lige op til, under og lige efter Fuglefestivalen er der altså mange, så hvis du ser “suspekte” personer, der evt. kratlusker eller spejder rundt, så er det altså IKKE Vindueskiggere…..men håb- og harmløse Fuglekiggere.
  Det var et sidespring.
  Rigtig god tur.
  mvh
  Jan

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.