Forestillingen “suppe og kanoner” på Jomfru Ane Teatret

Kontrakten med Jomfru Ane Teatret om forestillingen “suppe og kanoner” er i hus. Jeg skal være en del af forestillingen, hvor jeg skal udtale mig om den danske kulturkanon. Spændende!

2 kommentarer

Filed under arrangement, arrangementer, foredrag, teater

2 responses to “Forestillingen “suppe og kanoner” på Jomfru Ane Teatret

 1. Jan

  Lidt ærgerligt, at der er så lang tid til. Kan huske dit tidligere indlæg om hvordan det var meningen, at du skulle indgå/medvirke i den forestilling. Det bliver spændende. Det bliver også spændende – når den tid kommer – at læse om (for du skriver vel om det ?) din oplevelse i at være med i en (sådan) forestilling.
  Har selv prøvet både frivilligt og ufrivilligt at være med i forstillinger (bl.a. Billed-stofteatret, hvis du kan huske, at der var noget, der hed sådan engang).
  mvh
  Jan

  Like

 2. Det er nu godt, at der er god tid, for det kommer til at kræve en del forberedelse. Der foreligger ikke noget manuskript til min del.
  Og det er ikke indlysende nemt at finde en skarp og underholdende og substantiel vinkel ind til kulturkanon-stoffet, som man kan udfylde en scene med i tre kvarter … som monolog!
  (til gengæld bliver jeg godt betalt … ;-))
  Jeg er også booket til et par andre forfatterarrangemener i efteråret omkring romanen “Djævelens kvint”. Det kommer også til at kræve forberedelse.
  Så det er lige før, at det er forstyrrende – det vigtigste skulle gerne være skrivningen af noget nyt. Omvendt er det også sjovt at komme ud … jeg glæder mig hver gang.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.