Ambassadereceptioner og møde med Gyldendal udlandsafdeling

Den politiske klasses svar på Se og Hør-kendisser kunne man vist roligt kalde gæsteflokken til den ambassadereception jeg var til i mandags. Det var den italienske nationaldag, og i strålende solskin stod vi i haven og drak kølig San Gimignano-hvidvin og spiste italiensk charcuteri i topklasse. Det var faktisk en rigtig skøn oplevelse. I næste uge er det så den tyske ambassade.

I mandags havde jeg også møde med Gyldendals udlandsafdeling. De vil gøre en ekstra indsats for salg af mine bøger til udlandet nu, og jeg skulle fodre dem lidt med informationer til brugbare salgsargumenter. Og så skulle vi være enige om strategien. Vi starter med Tyskland og Frankrig …

Advertisement

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Ambassadereceptioner og møde med Gyldendal udlandsafdeling

 1. Tusinde tak for dine ord; hvor er det bare skønt at høre! 🙂

  Like

 2. Hej A.M. :o)
  Har lige brugt de sidste 4 dage på at nyde solen og sluge “Djævelens Kvint” og “Tredje Ikaros”. Var helt tabt for omverdenen og måtte bare liiiige have næste kapitel med…
  Fantastiske bøger, dejlig skrivestil og en vidunderlig “verden” at befinde sig i sammen med dine karakterer. Du har formået at få mig til at “føle” personerne og lokaliteterne. Det var ikke bare sorte bogstaver på papiret.
  Forstår så udemærket nu, hvorfor du bliver kaldt “Danmarks svar på Anne Rice”. Må blankt erkende, at jeg har fået mig endnu en ynglingsforfatter :o)
  Så der er vist ikke andet for mig at gøre, end komme ud og få købt “Gudernes Tusmørke” i en fart og tror også, at “Salernos Sol” skal pryde min bogreol… og det kan vist kun gå for langsomt ;o)
  Tror egentligt bare jeg vil sige “Tak, dine bøger er en fornøjelse at læse”.
  Ønsker dig god vind med din nye bog, og ser frem til at læse den med tiden.
  K.h.
  Soltoften

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.