Novelle-tid: Poes “The Tell-Tale Heart”

Jeg er ikke multi-tasker, det har jeg aldrig været. Jeg har haft en del forskellige opgaver på det seneste, og det har gjort, at jeg har måttet lægge min roman til side. Nu er flere foredrag imidlertid vel overstået. Det næste er i Aalborg den 3. november, men det er en gentagelse af min forfatteraften på Albertslund Bibliotek, så det kræver kun en enkelt dags brush-up.

Næste opgave er stadig ikke romanen, men en bestillingsopgave på en novelle. Det er en ret sjov opgave, som jeg glæder mig til at gå igang med. I anledning af Edgar Allen Poe-året til næste år skal jeg nydigte en novelle inspireret af Poe. Jeg har som opgave fået at tage udgangspunkt i hans “The Tell-Tale Heart” og så frit digte min helt egen fortælling. Deadline 1. december, udgivelse til foråret.

Jeg har allerede en god ide til et plot. Men stadig kun på det tyndeste skitseplan. Novellen kommer til at hedde “Orkestergraven”, tror jeg. Jeg kan ikke undvære at skrive om musik.

Edgar Allen Poe

Advertisement

2 kommentarer

Filed under Litteratur

2 responses to “Novelle-tid: Poes “The Tell-Tale Heart”

  1. EH

    Det lyder rigtig spændende og gør nu Poe til skamme spændingsmæssigt *s*. Titlen er sublim og romanen får selvfølgelig vente.

    Like

  2. Philip

    glæder mig!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.