Poe-novellen “Orkestergraven” er færdig

 

 

Jeg er færdig med min Poe-novelle “Orkestergraven“, og hvor er det skønt! Jeg er svært tilfreds med den. Den blev, som jeg havde forestillet mig, rummer det, som jeg følte, skulle ud. Jeg tror, at den har fået både det spændingsdrive og de dybder, som jeg stræbte efter.

Det er første gang, jeg har skrevet en novelle, og det har været spændende at arbejde med den dynamik. Hvis alt forløber efter planen, udkommer den på forlaget 2 Feet Entertainment til foråret, og bliver lanceret ved den store krimimesse i Horsens.

Så nu tager jeg en dyb indånding og hviler ud og forkæler mig selv i en uge, inden jeg genoptager romanskrivningen. Det trænger jeg til. Jeg er nu ikke kommet så langt væk fra den roman, for “Orkestergraven” er forblevet i samme univers. På en måde er “Orkestergraven” blevet en epilog til min sidste roman Gudernes tusmørke og en prolog til den nye, som jeg skriver på. Den binder sammen og er en udvikling og en overgang, som giver mening.

Denne uge bliver dejlig, tror jeg. I aften er jeg af den tyske ambassade inviteret til åbningsfilmen til German films go North. Wolke 9, hedder filmen. Og jeg skal træne en masse, pleje min krop og føle mig sund og smuk, for jeg har ligget på min chaiselong i et par uger nu og skrevet novelle og ikke været uden for en dør. Og så er jeg på lørdag inviteret til en spændende og eksotisk fest i nogle fotostudier på Nørrebro. Den glæder jeg mig virkelig til!

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under hjertet der robede, Litteratur, orkestergraven, poe, the tell-tale heart

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.