En søndag aften

Jeg ligger i min seng i min uundværlige silke og drikker et glas rødvin. Det har været en god og turbulent weekend med glade øjeblikke.

Jeg var til fest i går aftes, og den var vild og eksotisk, og jeg drak champagne og absinth og har betalt prisen for sidstnævnte idag. Men det er ok. Man kan ikke leve et liv uden at drikke absinth. Bare nogle få gange.

Men det, der har gjort mig gladest, er nok i virkeligheden de tilbagemeldinger, som jeg har fået omkring min seneste novelle:

Novellen “Orkestergraven” er nu blevet læst af forlæggeren, af redaktøren, og af et par at de financielle boginteresserede “bagmænd” for projektet. Begejstringen var stor fra dem alle, lutter roser og besked om, at den stort set kunne gå lige i trykken som den var. Og redaktøren, der er lidt af en Poe-ekspert, talte om “et forrygende miks af det barske og det forfinede” og sagde, at jeg burde overveje at skrive flere noveller. Hun foreslog faktisk, at jeg skulle skrive en samling gotiske fortællinger med Operaen på Holmen som ramme.

Advertisement

1 kommentar

Filed under Litteratur

One response to “En søndag aften

  1. Hey… det lyder nu slet ikke som en dårlig idé. Håber, du i det mindste vil overveje det :o)

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.