Lægenovelleantologien udkommet på svensk

Det er meget lang tid siden, at jeg har skrevet her på bloggen. Der har nemlig været en del spam i form af kamouflerede kommentarer, men nu ser det ud til at have aftaget.

Skrivningen af min femte roman – Glasborgen – har været drøj. Men jeg er langt med den nu, og har endelig fået luget ud i problemerne, så jeg har en stram linie og en fin fornemmelse for, hvordan jeg får den færdig.

Af andet nyt, så er operaen “Orkestergraven” – som jeg har skrevet librettoen til, og som har urpremiere på Den Fynske Opera i marts 2012 – godt på vej. Komponisten Bo Gunge er i fuld gang, og instruktør og scenograf er på plads. Det tegner rigtig, rigtig godt. Vi har været til de første møder sammen nu, og jeg har set udkast til scenografien. Og så kommer instruktøren fra filmbranchen. Det er Martin Schmidt og han er supererfaren og god til blod!

I øvrigt kører det godt med at få bøger ud i andre lande nu. Min roman “Djævelens kvint” udkommer på russisk i år, og lægenovelleantologien fra 2009, hvor jeg skrev novellen “Brangænes medicin”, er netop udkommet på svensk på forlaget Tiedlund.

Alt i alt må man sige, at det går meget godt 🙂

Advertisement

1 kommentar

Filed under glasborgen, Litteratur, Opera, orkestergraven

One response to “Lægenovelleantologien udkommet på svensk

  1. Glæder mig til at læse din nye bog.
    Og tillykke med udlandssalget. Godt gået 🙂

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.