Nidaros

Jeg går og tripper utålmodigt for tiden. Det skyldes, at selv om min roman Glasborgen formelt er antaget til udgivelse, så ved jeg, at der mangler en enkelt gennemskrivning. Jeg venter på min redaktørs sidste redigering.

Samtidig vil jeg gerne i gang med næste roman. Jeg har givet den arbejdstitlen Nidaros. Jeg ved, hvad den skal handle om, hvem de to hovedpersoner er, og hvor den skal foregå. Og hvad den skal ende med. Det er bare lidt svært at tage hul på, førend Glasborgen er helt ude af systemet.

Til gengæld kan jeg foretage noget fornøjelig research. Den ny bog skal åbne til heavykoncert på Refshaleøen. Så jeg kan passende selv tage til Copenhell næste weekend. Og den kommende uge byder desuden på mange andre særprægede musikalske oplevelser, der sandsynligvis også vil inspirere. Mere om dem senere. Men nu må jeg snart i gang. Første sætning i en ny roman. Et nyt anslag. Et nyt tema. Jeg får helt hjertebanken.

Advertisement

2 kommentarer

Filed under forfatter, Litteratur, Musik

2 responses to “Nidaros

  1. Jan

    Nidaros ? OK – så skal du til Norge af. Der er også nok at tage af i den nordiske mytologi; mindst ligeså spændende som den ægyptiske, romerske og græske. Og selvom aser, vaner, jætter, norner og hvad de nu allesammen hedder, var Guder o.lign., så var de også jordnære.

    Spændende emne.

    Like

  2. Ja, handlingen vil bevæge sig til Norge. Egentlig var det meningen, at noget af romanen Glasborgen skulle foregå dér. Men den kom til at stritte for meget af det, så jeg strammede Glasborgen op, så handlingen kun foregår i København. Til gengæld havde jeg så en masse godt stof til overs, stof som jeg har lyst til at fordybe mig i til en ny roman.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.