Arrangement i LiteraturHaus 29. marts med fejring af Hermann Hesse

På torsdag den 29. marts kl. 19.00 afholder LiteraturHaus på Nørrebro et spændende arrangement, hvor Hermann Hesse også er på programmet. Musik er den røde tråd denne aften. Musik betød meget for Hermann Hesses forfatterskab, og jeg har selv altid skrevet med et udgangspunkt i musikken. Så der vil natuligvis også være live musik. Der er gratis adgang og mulighed for dagens varme ret for 40 kr.:

LiteraturCafé #7: Anne-Marie Vedsø Olesen, Tine Schrøder Lunøe + fejring af Hermann Hesse

I anledning af 50-året for Herman Hesses død stiller vi skarpt på den tyske forfatter, som stadig vækker stor begejstring og ikke kun hos søgende eksistentialister.
 
 Desuden giver vi dig muligheden for at opleve ANNE-MARIE VEDSØ OLESEN – roman- og librettoforfatter, som debuterede med Salernos Sol i 2000, og senest i 2012 har udgivet romanen Glasborgen og skrevet libretto til operaen Orkestergraven, som er blevet opført på Den Fynske Opera.
“Jeg sørger altid for, at der er musik med i mine bøger. Jeg kan slet ikke lade være. Det er de musiske følelser, der driver mig til at skrive.”, skriver hun.
 
MORITZ SCHRAMM, forsker i tysk modernisme ved Syddansk Universitet, holder oplæg om Hermann Hesse.
Forfatterinden TINE SCHRØDER LUNØE vil læse op fra en sine noveller inspireret af Herman Hesses Siddhartha. Hun har udgivet en bog med lyriske tekster i 2011, som bærer navnet Søvn.
 
Musikken leveres denne aften af The End, en lyrisk indie-pop duo.
 
Hermann Hesse
 
 
Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.