Anmeldelser af Gudestorm

I dag er en glad og stor dag: Min romantrilogi Gudestorm udkommer på Gyldendal. Gudestorm er en revideret og samlet udgivelse i ét bind af de tre romaner om Seth: Djævelens kvint, Tredje Ikaros og Gudernes tusmørke. Jeg har altid været stolt af de tre bøger. Jeg synes, at jeg har skabt noget helt særligt med dem, at de rummer et stort og spændende stof med massive rødder i vores vestlige kulturhistorie.

Her er uddrag af anmeldelser af GUDESTORMS tre bøger:

Jyllands-Posten ★★★★★

“Det handler om spændingen mellem ånd og materie, mellem sind og krop, mellem kontrol og tøjlesløshed … En overbevisende historie med en bemærkelsesværdig sammenvævning af både handling, ord og musik i Wagners ”Parsifal” med en stadig mere intensiveret handling. … En meget tilfredsstillende afslutning på en usædvanlig trilogi og også en litterær præstation af internationalt format.”

Weekendavisen

“Ikke siden Umberto Ecos Rosens navn har man set en spændingsroman – også lidt af en kærlighedsroman – baseret på et så stort filosofisk-religiøst historisk apparat. Plus alt det, musikken (Mozart) og ægyptologien fører handlingen ud i … En spændingsroman ud over det sædvanlige altså, elitær underholdning i særklasse. Og når romanen lader en gud gribe ind, er det andet og mere end et trick, men for at vise ondskabens dobbelte ansigt: frihed eller kaos. Sætbold til Seth.”

Politiken

“‘En herlig roman fuld af spænding og drama og stor romantisk kærlighed fortalt på en baggrund af interessant og eksotisk specialviden. Det er også en roman, hvor der tænkes ambitiøst og stimulerende om livet og døden og religionen, og ikke mindst er det en uhyre velskreven roman.”

Berlingske Tidende ★★★★

“Vedsø Olesen er en eksotisk plante i det danske litterære staudebed. Med stikord fra Anne Rice, skriver hun fantasifulde romaner af den slags, vi ellers mest får fra det store udland. Det er vældigt underholdende, for Vedsø Olesen kryber ikke i det, når hun brygger det overnaturlige, videnskab, kunst og sex sammen i sine bøger.”

Kristeligt Dagblad

“Mystikken breder sig, gåderne foldes ud, og hele herligheden vikles ind i et fintmasket net af kunsthistorie, græsk og ægyptisk mytologi … Anbefales enhver med hang til gode historier.”

ALT for damerne

“Hun forener i bogen, der fænger fra stort set første side, sit blændende detaljerede sprog med et sindrigt plot og en fantastisk kærlighedshistorie på en basalt spændende og dybt original måde”

Femina

“Gudeskøn læsning … En eksplosiv historie, skrevet umanerlig flot. Læs den og lad den straks gå videre til din partner, bedste veninde m.fl.!”

GUDESTORM er på lidt over 100o sider og koster cirka 150 kr. Klik her for at bestille GUDESTORM

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.