Erotiske bøger

Det mest brugte søgeord på min blog sidste måned var ‘Erotiske bøger’. Jeg skriver ofte erotisk (er al litteratur i virkeligheden ikke erotisk?), og det fik altså mange til at besøge min hjemmeside. Specielt for at læse om et interview, jeg engang havde givet til magasinet Tidens kvinder.

Der har altid været stor interesse for erotiske bøger. En af de mest populære for tiden er Fifty Shades of Grey, der udkommer på dansk senere på året. Til interviewet til Tidens kvinder skulle jeg komme med en liste med de ti bedste erotiske bøger, jeg havde læst, og den kom til at spænde vidt med klassikere som Marquis de Sades Justine, Erica Jongs Fanny og Søren Kierkegaards Forførerens dagbog.

Erotikken er med i de fleste af min bøger. Men tydeligst i disse:

____________

Orkestergraven er en blodig fortælling om begær og brutal sex. Den udkom første gang i antologien POE i 2009, og genudgives som separat e-bog den 13. juli i år.

Jyllands-Posten: ★★★★ “… især er den kobling mellem det voldelige og det erotiske, som man forbinder med navne som Marquis de Sade, Freud og Bataille, ganske følelig.”

Politiken: ♥♥♥♥ “… en snildt depraveret, erotisk betændt.”

Klik her for at købe antologien POE med novellen Orkestergraven

Klik her for at bestille/ købe e-bogen Orkestergraven

____________

Brangænes medicin er en grum novelle om hor, mord og erotisk besættelse på et moderne hospital. Den udkom første gang i antologien Hun var følelsesløs fra fødderne og nedefter i 2009, og genudgives som separat e-bog den 13. juli i år.

DR2 Smagsdommerne: “Sex på obduktionsbordet, det er godt!” sagde Lilian Munk Rösing

Bibliotekernes lektørudtalelse: “En historie om drifternes spil med et samleje i dissektionsrummet mellem ligdele som en central scene … udfordrer og pirrer og ægger til latter og gys. Moderne dansk novellekunst på meget højt niveau.”

Klik her for at bestille/ købe e-bogen Brangænes medicin

____________

Gudestorm er en romantrilogi om den genfødte ægyptiske gud Seths vilde og udsvævende liv i en nutidig verden.

Jyllands-Posten: ★★★★★ “En litterær præstation af internationalt format.”

Berlingske: ★★★★ “Vedsø Olesen er en eksotisk plante i det danske litterære staudebed. Med stikord fra Anne Rice, skriver hun fantasifulde romaner af den slags, vi ellers mest får fra det store udland. Det er vældigt underholdende, for Vedsø Olesen kryber ikke i det, når hun brygger det overnaturlige, videnskab, kunst og sex sammen i sine bøger.”

Gudestorm er på omtrent 1000 sider og koster cirka 150 kr.

Klik her for at købe som paperback eller e-bog.

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under boeger, bog, erotik, Litteratur, sade, sex, Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.