Kærligheden til de fantastiske genrer

Der er ikke noget bedre end en god historie. Så er kunstarten sådan set underordnet. De sidste par dage har jeg været i biografen og se den filosofiske science fiction-film Interstellar (mesterværk!) og den helt nye Hobbitten – Femhæreslaget (god underholdning). Begge er genrer, jeg elsker; sci fi og fantasy. Jeg har i det hele taget en svaghed for alle fantastiske genrer og har selv som forfatter med trilogien Gudestorm bevæget mig ind på det område.
For tiden skriver jeg imidlertid historiske romaner. Bastarden, der udkommer til januar, foregår i 1500-tallet i Spanien.
Der er nu nok en overlapning i interesserne. Det er tiltrækningskraften i at forestille sig andre verdner end den genkendelige nutid. Herudover leverer historiske fortællinger ekstremt spændende stof ganske kvit og frit, man som forfatter kan trække på. Se bare på Shakespeare og hans blodige, historiske skuespil. Jeg elsker de skuespil. Og jeg skal heldigvis lige om lidt en smuttur til London og se Royal Shakespeare Company opføre både Henry IV part 1 og Henry IV part 2. Do I feel lucky!

RSCHenryIV

P.S. Min private fb-profil er helt lukket nu. Al facebook-aktivitet vil fremover foregå på den officielle facebook-forfatterside her:

https://www.facebook.com/wwwAMVOdk

Gå meget gerne ind og ‘like’ den, hvis du vil følge med.

Advertisement

1 kommentar

Filed under forfatterblog

One response to “Kærligheden til de fantastiske genrer

  1. Pingback: En post-apokalyptisk novelle - Betatester

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.