4 stjerner i Berlingske og BT, der kommer hele vejen rundt

I dag er Bastarden anmeldt i Berlingske og BT. Den får 4 stjerner, og jeg er virkelig glad for Niels Houkjærs anmeldelse, der kommer hele vejen rundt og har fanget alle aspekter af min fortælling. Han skriver blandt andet:

Berlingske og BT ★★★★

“Det skorter ikke på eksotiske omgivelser, politiske europæiske omvæltninger, religionskrige, personlige intriger og frydefuld erotisk hengivelse  i Anne-Marie Vedsø Olesens »Bastarden« – andet bind af hendes velsmurte romantrilogi om den franske  adelsdame Madeleine de Montdidier … Ikke mindst takket være Anne-Marie Vedsø Olesens evne til at flette sine farverige fiktive personer ind i det omfattende galleri af historiske notabiliteter – endog digteren Cervantes spiller en lidt påklistret birolle i fortællingen – lykkes det hende at skabe et troværdigt fortælleunivers. Madeleine diskuterer undervejs, om det er skæbnen, der vikler hende ind i den række af intriger, hendes liv synes at være domineret af. Læseren er dog aldrig i tvivl om, at hendes egne – ofte irrationelle og insisterende – valg i livet, er afgørende, og at det er dem, der driver værket. Og dermed også det stort anlagte romanværk, hvor lidenskaberne har om ikke frit spil, så dog temmelig frie tøjler.”

Klik her for at læse hele anmeldelsen på b.dk

Og så bringer i øvrigt Jydske Vestkysten et stort interview i sektionen LIV i dag med dette herlige boksebillede på forsiden:

Foto: © Jydske Vestkysten, fotograf Claus Lauridsen
Boks Jydske Vestkysten

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under forfatterblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.