Fin anmeldelse af Bastarden i Alt for damerne, men men men …

… men altså, når man har skrevet en historisk roman, der eksplicit foregår i renæssancen, hvor renæssancens tendenser i kunst og videnskab grundigt beskrives, hvor der oven i købet sættes utvetydigt årstal på – Spanien 1569 – så er det ikke ok, at anmelderen i Alt for damerne skriver: “En ung adelsfrøken, der i middelalderens Europa er gravid, på rejse og indrulleret i sorte magtintriger ved Philip 2.s spanske hof i Madrid.” For Fanden, hvis man er så uvidende om den basale europæiske historie, kan man i det mindste som anmelder gøre sig og læserne den tjeneste at tjekke op på grundlæggende fakta, inden man skriver. Jo, jo, 4 stjerner i Alt for damerne er da dejligt, men jeg har svært ved at respektere sådan en anmeldelse. Renæssance – middelalder, tomato – tomato? I think not.

___________________

Alt for damerne ★★★★

“Der er masser af historiske detaljer, brutal inkvisition og kulørt kærlighedsdrama i denne efterfølger til Dronningens dame … og underholdt, det er man!”

___________________

Advertisement

2 kommentarer

Filed under forfatterblog

2 responses to “Fin anmeldelse af Bastarden i Alt for damerne, men men men …

  1. Allerførst: Tillykke med det hele, det er dejligt at se og mærke, hvordan det kører for dig! Dernæst: Hvor er det god stil at korrigere lige her, så du viser, at du ikke ønsker ros for enhver pris men har integritet. Go, girl!

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.