En travl forfatteruge

Næste uge er en af den slags med en del udadvendt forfatteraktivitet. Det er selvfølgelig sjovt, men sådan noget stjæler altid fokus fra det egentlige forfatterarbejde, nemlig at skrive.

På mandag den 2. marts skal jeg først på dagen til tv-optagelse hos TV2 Charlie – det program, der hedder Cecilies Bogshow. Cecilie Frøkjær er vært, og vi er fire forfattere hver gang. Jeg skal i studiet med Martin Krasnik, Helle Helle og Julie Berthelsen. Det bliver sandsynligvis sendt onsdag den 1. april.

Mandag den 2. marts skal jeg også kl. 17 sidde i debatpanel på Københavns Hovedbibliotek, hvor vi skal tale om den danske fantastiske litteraturs vilkår. Det er et vigtigt emne, synes jeg. Jeg har altid holdt af fantastisk litteratur. Kig endelig forbi – der er gratis adgang.

Tirsdag den 3. marts har jeg en ikke-forfatter aktivitet, som jeg glæder mig meget til: Jeg skal ind og høre heavy metalbandet Architects, der spiller på Vega.

Onsdag den 4. marts optræder jeg kl. 17 i Boghallen på Rådhuspladsen sammen med Anna Grue. Det er i forbindelse med litteraturfestivalen Kbh Læser, og temaet er kærlighed.

Torsdag den 5. marts skal jeg møde min nye redaktør på forlaget. Det ser jeg frem til!

Og endelig skal jeg fredag den 6. marts interviewes til BT. Nå, det var lidt om min uge.

Der skal selvfølgelig også både skrives og trænes. (Og vælges mellem boksetræning om torsdagen eller torsdagskoncert i DR Koncerthuset – uha den er svær!)

Onsdag d. 4. marts i Boghallen

Boghallen Kbh læser

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under forfatterblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.