Kbh Læser den 3. marts med Dansk Horror Selskab

I forbindelse med festivalen Kbh Læser deltager jeg i et arrangement på Vesterbro den 3. marts. Jeg læser op kl. 19.30 af både gamle og nyskrevne tekster sammen med tre andre forfattere fra Dansk Horror Selskab, og temaet er ‘Blod og Blæk’. Kig endelig forbi, det bliver blodigt og sjovt – og der er gratis adgang!
Adressen er: Wicked Workshop, Arkonagade 15, kl. th. 1726 Kbh V

Her er den officielle beskrivelse fra festivalens program:
Seks timers horror og uhygge. Klokken 16.30 slås dørene op i Arkonagade for en mindre fremvisning af kunstværker og illustrationsarbejder i horrorgenren, af de fire kunstnere Thomas Schwerdtfeger, John Kenn Mortensen, Patrick Leis og Tom Kristensen. Det vil være muligt at erhverve sig de ophængte værker, og er man heldig, kan man også få en sludder med en eller flere af kunstnerne. Klokken 19.30 dæmpes belysningen yderligere, og fire forfattere fra Dansk Horror Selskab (Anne-Marie Vedsø Olesen, Steen Langstrup, Helene Hindberg og A.Silvestri) vil på skift læse udvalgte historier og uddrag op, fra udgivne såvel som nyskrevne tekster. Det bliver helt sikkert ikke for børn … men det er tilladt at kigge ud mellem fingrene. Arrangementet er gratis.

Mere på facebook her: https://www.facebook.com/events/414436265573244/

Horror a la Hieronymus Bosch, som jeg for tiden bruger som inspiration til min igangværende roman Pilgrimmen. Jeg læser op fra Pilgrimmen den 3. marts.

h-b

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under forfatterblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.