Lidt om Lucie

Politikens Forlags katalog over vinterudgivelser 2017/ 18 er nu klar, og det er en fornøjelse at se min kommende roman LUCIE i kataloget. Det er sat flot op, synes jeg, og både forlaget og jeg er vilde med forsiden. LUCIE udkommer den 9. februar 2018. Man kan læse forlagets katalog og se forsiden af LUCIE i kataloget via linket (klik på billedet nedenfor).

Her katalogteksten:

Hun er tusind år gammel
Hun er nordisk kannibal
Hun er umættelig

Lucie kan ikke dø. Om sig selv ved hun kun, at hun for tusind år siden steg fuldvoksen op af Trondhjemsfjorden, at der i hendes årer flyder vand i stedet for blod, og at hun med jævne mellemrum overmandes af en hunger efter levende menneskekød.

Under en heavy metal-festival i København møder hun den tidligere børsmægler Casper og tager ham med til en københavnsk opiumshule. Her får hun i en fælles rus endelig adgang til en flig af sin egen fortid og mærker de åndelignende væsner, der vil forhindre hende i at lære sin egen historie at kende. Især da Casper og hans nærmeste ven, religionshistorikeren Martin, inviterer hende på pilgrimsvandring til Trondhjem, bliver ånderne urolige.

Under vandringen op gennem Norge begynder eventyrlige ting at ske. Nordiske guder dukker op, talende fugle advarer om ragnarok, og de mystiske ånder afslører deres sande natur. Samtidig kan Lucie ikke modstå sin sult efter menneskekød og efterlader sig et spor af dødsfald i de smukke norske landskaber. Da de endelig når frem til Trondhjem, er det med politiet i hælene.

LUCIE er en spændingsfyldt roman om nordiske myter og kristendom, om identitet, tro og rationalitet.

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under forfatterblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.