Lucie i Troldspejlet hos Jakob Stegelmann

Jeg har altid elsket Jakob Stegelmanns program Troldspejlet, som jeg så fra begyndelsen af for snart 30 år siden i TV. Det var så skønt med et program, der seriøst og med en oprigtig glæde vurderede alle de fantastiske fortællinger i film, spil, bøger og tegneserier.

Det føles derfor som en stor ære, at min roman Lucie netop er blevet omtalt og anmeldt på DRs Troldspejlet podcast. Jakob Stegelmann samtaler med anmelderen Regitze Heiberg, og det er en fryd at høre de to diskutere Lucie. Der er mange virkelig fine ord med på vejen i den 10 minutter lange samtale, og der sluttes af med en anbefaling: “… absolut værd at kaste sig frådende over”.

Generelt har det været sådan en fornøjelse at nå ud over de sædvanlige snævre kredse i litteraturen: Lucie sælges i den legendariske butik Fantask, selveste Poul Nesgaard har valgt Lucie som Ugens kulturanbefaling på P1, heavy metal-magasinet Devilution har skrevet om Lucie, og nu … i Troldspejlet hos Stegelmann!

Og selv om man kunne finde på at kalde det kult, så er det vel i virkeligheden det her, som er mainstream, og som når ud til de mange? Jeg er i hvert fald bare SÅ glad! 😀

Kan høres her (de sidste ti minutter af udsendelsen):

https://www.dr.dk/radio/special-radio/troldspejlet-podcast/troldspejlet-2018-03-07#!00:00:00

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under forfatterblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.