Afsløring af kommende titel: Vølvens vej

Der sker meget for tiden – genudgivelser fra bagkatalog, nominering til Niels Klim-prisen – men den vigtigste nyhed er, at jeg kan røbe titlen på min kommende romanserie og fortælle, hvornår den udkommer:

VØLVENS VEJ – bind 1, Snehild – udkommer 3. september 2021 på forlaget Lindhardt & Ringhof.

VØLVENS VEJ er en romanserie for voksne fra dansk jernalder, hvor den nordiske mytologi og magi gendigtes for nye generationer. Den har som grundsten Vølvens spådom fra Den poetiske Edda. Og hvert bind vil kredse om og dykke ned i en central myte fra nordisk mytologi.

Hovedpersonen hedder Snehild. Snehild er født synsk, og man følger hendes vej fra erkendelsen af sine evner til, at hun tager autoriteten og den medfølgende magt på sig.

Tid og sted er som udgangspunkt jernalderen på Sjælland – særligt Stevns – men grænserne til de magiske verdner overskrides langsomt, og forvent at opleve adskillige af de ni verdner defineret af nordisk mytologis livstræ Yggdrasil udfoldet i bøgerne.

Første bind har undertitlen Snehild efter hovedpersonen. Den centrale nordiske myte, der gendigtes i Snehild er byggeriet af muren omkring asernes Asgård, som i mine øjne er en generel historie om nødvendigheden af en høj etisk standard hos magthavere. Jeg håber, I glæder jer lige så meget, som jeg gør! 🙂

Livstræet Yggdrasil definerer ni verdner i nordisk mytologi, herunder menneskenes Midgård, asernes Asgård og jætternes Jotunheim.

 

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under forfatterblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.