Radiooptagelse i Operaen

Har netop hørt rygter om, at der skulle være en super anmeldelse af Gudernes tusmørke i Politiken idag … er SÅ spændt!

Og interviewet til radioen er optaget. I torsdags mødtes jeg ude i Operaen, Holmen, med intervieweren fra P2’s klassiske musikmagasin, Bolero. Det var ret sjovt. Jeg fik mulighed for at fortælle om min opfattelse af Wagners Parsifal, hvordan jeg har brugt den i Gudernes tusmørke, og hvordan jeg har arbejdet med musikken i romanen.

De 1½ times samtale bliver klippet sammen til små 10 minutter, hvor der vil blive læst op fra bogen, spillet små brudstykker fra både Parsifal og Maskarade (forklaring om sammenhængen med Maskarade skulle gerne fremgå af interviewet), og hvor der fortælles lidt om ideer og processer.

Hør interviewet via Boleros Podcast (udsendelse 15/9 ca 24 min. inde)

4 kommentarer

Filed under bog, forfatter, Litteratur, mig, Musik, Opera

4 responses to “Radiooptagelse i Operaen

  1. Anja

    Flot, flot anmeldelse. “Guddommeligt begær. Anne-Marie Vedsø Olesen slipper hele sit imponerende apparat af egyptologi, religionshistorie, okkultisme og klassisk kunst løs i en nærmest wagnersk finale”, sådan indleder anmelderen Thomas Harden sin anmeldelse i dagens Politiken-bogtillæg, og roserne fortsætter. Køb avisen og læs anmeldelsen, og nyd derefter bogen alle jer der endnu ikke har købt bogen.
    Lørdag er en god dag at komme i gang med den wagnerske finale tilsat champagne. VH Anja

    Like

  2. Kæreste Anja: Tusinde tak for info! Du ved, at jeg sidder et sted, hvor jeg ikke har adgang til aviser. Men champagne, DET har jeg adgang til … :-)))

    Like

  3. (Lonnie &) Thomas

    Kære A.M.,
    Tillykke med den flotte anmeldelse i Politiken :-). Jeg håber at resten af de store institutioner følger trop i dagene og ugerne der kommer.
    Kh. Thomas

    Like

  4. Kære Lonnie og Thomas: Tusinde tak! Ja, det var en skøn anmeldelse at få. Jeg er meget, meget glad :-)))

    Like

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.