Online-livet på stand by

Jeg har indleveret min pc til reparation, og – suk – der går mange uger før jeg får den retur.

I mellemtiden skriver jeg roman (og foredrag til Jomfru Anes “Suppe og kanoner”) på en gammel bærbar uden internetadgang.

Til den mest nødvendige netadgang har jeg heldigvis min lillebitte nye Asus Eee (i sit fine læderetui!). Det er den jeg skriver på nu. Men den ER altså ikke beregnet til rigtig skrivning og længere blogindlæg; dertil er tastaturet for småt.

Så altså: Online-livet er noget på stand-by den kommende tid, inklusiv blogindlæg.

(Og jeg er MEGET bekymret for min vampyr ovre på facebook; får Susanne nu indhentet den, når jeg ikke har mulighed for at passe den ordentligt? Jeg har ellers en motorsav i øjeblikket; den er rigtig god til at smadre zombier med …)

Advertisement

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “Online-livet på stand by

 1. Kom til at tænke på dig. Er det fristende at skrive mere personlige ting her på bloggen. En balancegang. Du er jo en offentlig forfatter og lever af det. Så ikke for meget frem der kan anstøde eller få sympatien væk. Men jeg tænker på min egen blog, selv om jeg er anonym tænker jeg alligevel tit, nej… Men vil egentlig gerne være mere åben, på godt og ondt. Men jeg mangler bare mod, men du har taget en beslutning med denne blog. Ikk..

  Like

 2. AM

  Kære Kontorchef
  Det er en meget svær balancegang at befinde sig i spændfeltet mellem det offentlige og det private, og jeg har ikke altid været lige god til det. Men en blog giver ikke mening, synes jeg, hvis ikke man også er personlig.
  Men du har ret, det er svært, svært …
  Kh
  AM

  Like

 3. Nu ikke standby så længe ….. 🙂 Vel

  Like

 4. AM

  🙂
  Desværre, Fona sidder stadig tungt på min rigtige pc. De er end ikke begyndt på reparationen endnu … Så jo, stadig stand-by …

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.