Saluting the Fruit of the Original Sin

Jeg skrev tidligere, at jeg havde været til en fest – Bal des Artistes – og lovede, at jeg ville fortælle mere senere. Det var i lørdags, og festen havde undertitlen: Saluting the Fruit of the Original Sin.

Det var en fantastisk aften og nat! En af initiativtagerne var Martin Hall, og han er jo en vanvittigt karismatisk person, charmerende og talentfuld. Der var password for at komme ind til festen (der foregik i Faust i Huset i Magstræde): “Ung må verden endnu være,” var kodeordet 🙂

Ud over flot operasang ved midnat optrådte blandt andet inden ringere end: Den rigtige falske Marquis de Sade! I ved, ham der for nogle årtier tilbage fik bildt alverden ind, at han var rig og adelig, hvilket åbnede døre til alle de bonede gulve.

Det var en særdeles eftertragtet fest blandt jet-settet. Der var fyldt til bristepunktet med … ja, alle de kendte. Men da det trods alt var en privat fest, er det ikke op til mig at fortælle hvem. Men Martin Hall gav mig tilladelse til ellers at skrive om festen her på bloggen.

Dresscode: Sublim, extravagant, over the top

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under fest, forfatter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.