Interview til ugebladet Femina

Netop nu, mens jeg sidder og planlægger og træner oplæsning af Gudernes tusmørke til arrangementet hos Den Jyske Operas Venner, ringer telefonen: Det er en journalist, der skal inteviewe mig til ugebladet Femina. Vi har aftalt nu, at hun kommer forbi på mandag. Det skal altså nok blive ret sjovt! Fotograferingsseancen vil foregå senere – når fotografen har læst artiklen igennem og fået en ide om, hvem jeg er … :-)))

Faktisk er interressen og eksponerings-status omkring min netop udgivne fjerde roman ret god. Her en oversigt og bragte og planlagte interviews:

Kristeligt Dagblad tidligere på året

Radioen, P2’s klassiske musikmagasin Bolero

Berlingske Tidende

Ugebladet Femina

Tidens Kvinder (bliver bragt i november)

Universitetsradioen (også på vej)

Det føles lidt, som om der er et “opmærksomheds-gennembrud” på vej. Så meget har jeg ikke haft omkring de tidligere udgivelser.

Men nu SKAL jeg altså snart til at gøre det, som jeg er skabt til: At skrive. Jeg er ved at blive rastløs efter det. Der er nyt stof, der vil ud, jeg kan mærke det …

Advertisement

2 kommentarer

Filed under forfatter, Litteratur

2 responses to “Interview til ugebladet Femina

 1. Jeg tror det bliver første gang jeg køber Femina 🙂
  Hvornår kommer det Bolero interview…….
  Glemmer aldrig da jeg læste din “Gudernes tusmørke” jeg havde den med til Holland, når elverne var i seng “officielt”, så lå jeg der i sengen, med åbent koøje, 20 cm fra mig, den stemning af båd, fremmed sted, vin eller god øl, sent, nat, mystisk, langt væk hjemmefra, duften af havn, og så den gode bog. Denne stemning bog flød over med… Alt passede sammen..

  Like

 2. Kære Kontorchef: Hvor er det bare dejligt med sådan en tilbagemelding! Det glæder mig, at du har haft så god en oplevelse med Gudernes tusmørke. Det lyder stemningsfuldt, magisk, med turen til Holland, et fremmed sted, og bogen med begærets hvide måne …
  Vedrørende interviewet i Bolero, så HAR det skam allerede været i. Du skal bare finde programmet fra lørdag den 15. september. Og så “spole” cirka 24 minutter ind (der er ikke et direkte link eller henvisning til mit interview). Mit indslag begynder med musikken fra Carl Nielsens Maskarade. Og varer cirka 8-10 minutter.
  Og Femina … smiler lidt … det må du jo så prøve at købe! Jeg ved ikke præcis, hvornår det bliver bragt, men journalisten sagde, at der var 6 ugers produktionstid. Og det skal lige laves først. Og der skal tages fotos. Så engang i slutningen af november vil jeg tro.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.