Salgstal

Ganske kort: Jeg har netop hørt, at 1. oplag af Gudernes tusmørke er tæt på at være solgt. Dog stadig lidt for tidligt at sætte gang i trykningen af 2. oplag. Det er en SPÆNDENDE udvikling …

Og hvilken bog ville jeg ønske, at jeg havde skrevet? Jeg kan i hvert fald røbe, at det er en klassiker, der er kendt af alle 😉

Advertisement

17 kommentarer

Filed under gudernes tusmorke, Litteratur

17 responses to “Salgstal

 1. Bibelen er er kendt af de fleste?
  personligt var mit gæt Jan-bøgerne
  glæder mig med de fine salgstal. Jeg må se om ikke jeg kan nå at komme med i første oplag, det kommer jo an på om der er nogen der vil give mig den i fødselsdags- eller julegave 😉
  lige en side bemærkning – er Parsifal med i Gudernes Tusmørke – syntes jeg så noget om det? Jeg har læst en smule om den, fra de bøger om frimurer og tempelridderne jeg har kæmpet mig igennem. Har dog ikke hørt den eller læst Wolfram’s Parzival endnu.

  Like

 2. Heller ikke Da Vinci eller Harry Potter 😉
  Parsifal er i høj grad med i Gudernes tusmørke. Faktisk gennemsyrer Wagners Parsifal fortællingen på alle leder og kanter. Dels har romanen en operadirigent som hovedperson og en opsætning af Parsifal indgår helt konkret i historien.
  Og dels er Parsifals grundtema om lidelse og det seksuelle begær den røde tråd i fortællingen om den utro operadirigent med de “sorte” lyster.
  Men du bør faktisk skynde dig at få første oplag. For jeg kan fortælle dig en lille hemmelighed: Forsiden bliver en anelse anderledes i fremtidige oplag. Det kommer til at gøre første oplag til noget særligt.
  P.S. Nærmere Jan-bøgerne end Biblen 😉

  Like

 3. Jeg tager ned og køber den på mandag – første dag i min ferie. Så må den stå på hylden, indtil jeg får læst 3. Ikaros. Så kan jeg lige smutte forbi Stereo Studio efter parsifal
  Der er så alligevel et stort spænd mellem bibelen og jan-bøgerne 😉

  Like

 4. Bo

  Philip, du kan læse lidt om forskellige udgaver af “Parsifal” her: http://gorzelak.smartlog.dk/parsifal-post106801 — selv om CD-covers nu er forsvundet.

  Like

 5. Jan

  Nærmere Jan-bøgerne end Bibelen…..aha…..Sjövall og Wählöö…er et fremragende bud, synes jeg…
  Høps
  Jan

  Like

 6. Nope, heller ikke Sjövall … Ældre klassisker, udenlandsk

  Like

 7. Don Quixote eller Greven af Monte Cristo?
  og tak i øvrigt Bo!

  Like

 8. Philip: Nej, men gode gæt.
  Det er en roman karakteriseret ved den gode fortælling: Spænding, drama, romantik, store armbevægelser, og samtidig bevarer den en vis råhed og bliver ikke sentimental.
  Og så har den skabt et persongalleri, der er blevet en fast del af vores vestlige kulturarv. Alle kender disse personer. Og vi vil altid gøre det, tror jeg. Er filmatiseret mange gange.

  Like

 9. Jeg er en nisse til at gætte sådanne ting, men hvis jeg skal forsøge, var mit gæt nok “De fire Musketerer” eller noget i den stil.
  Eller “Tusinde og en nats eventyr”…var også en mulighed…hm…jeg giver fortabt :o)

  Like

 10. jeg tror soltoften har ret med de tre musketerer af Dumas

  Like

 11. Soltoften: Voila! Bravo! De tre musketerer! Den er da fantastisk, ikke?!

  Like

 12. Det var faktisk lidt et skud i tågen, men det var den, jeg helst selv ville have skrevet, hvis jeg havde frit valg på alle hylder… ;o)
  Og jo, den er helt fantastisk…har et meget slidt eksemplar stående i min bogreol. Elsker den….og som du skriver: spænding, drama, romantisk, rå….og ikke så sentimental, at man er ved at miste morgenmaden over den.
  Hvad har jeg vundet???? :oD

  Like

 13. Hov..jeg fik lige læst mit bud….de FIRE musketerer…hm…nå ja, men vi må jo ikke glemme D’Artagnan….så…de TRE + ÉN musketerer *grin*

  Like

 14. I bør næsten læse “Dumas Klubben” af Arturo Perez-Reverte – hvis altså I ikke har læst den 😉 (jeg burde snart få royalties for at rose den bog)
  og tillykke Soltoften.

  Like

 15. Bo

  Soltoften, det var godt gættet! Fantastisk.

  Like

 16. @Philip
  Tak *fnis*
  @Bo
  Føler mig nu også lidt småsej lige nu… *hi*

  Like

 17. Bo

  Soltoften, det har du da søreme også grund til. Jeg mener, der findes jo altså mange bøger. Derude i verden. Som potentielt … o.s.v.

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.