Gudestorm udkommer 1. juni 2012

GUDESTORM – trilogien om Seth bliver titlen på den reviderede genudgivelse i ét bind af mine tre romaner Djævelens kvint, Tredje Ikaros og Gudernes tusmørke. Den udkommer på Gyldendal den 1. juni, bliver en tyk sag på små 100o sider, og kommer til at koste cirka 150 kroner. Så man får noget for pengene.

Jeg er så glad for, at de tre romaner er blevet samlet og revideret og bliver genudgivet. Jeg synes selv, at jeg har skabt noget helt særligt med den trilogi og er meget stolt af den.

Klik her for at bestille GUDESTORM

Bagsidetekst:

” Jeg, Seth, kaosguden, vandrer atter iblandt jer. Jeg er Seth, den uomgængelige.”

Den ægyptiske gud Seth bliver genfødt til et ekstravagant og udsvævende liv i Europas storbyer. Med en grådighed hinsides godt og ondt kaster han sig ud i tilværelsen og efterlader et spor af ødelæggelse bag sig. Mænds og kvinders liv bliver vendt op og ned, når opgøret imellem orden og kaos igen og igen står sin prøve.

Passion, mystik, kunst og urgamle myter er hovedingredienserne i Anne-Marie Vedsø Olesens kraftpræstation af en trilogi om kærlighed og undergang i det 21. århundrede.

Gudestorm består af de tre selvstændige romaner Djævelens kvint, Tredje Ikaros og Gudernes tusmørke.

”Ikke siden Umberto Ecos Rosens navn har man set en spændingsroman – også lidt af en kærlighedsroman – baseret på et så stort filosofisk-religiøst apparat. (…) Underholdning i særklasse.” –Weekendavisen

”En herligt ambitiøs og velskrevet historie.” – Politiken

”Hun forener i bogen (…) sit blændende, detaljerede sprog med et sindrigt plot og en fantastisk kærlighedshistorie på en basalt spændende og dybt original måde.” – Alt for damerne

Omslag: Henrik Koitz, Koitz animation & graphics 

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.