Anmeldelser af 360 grader

Vi havde et særdeles vellykket arrangement på Københavns Hovedbibliotek i forbindelse med udgivelsen af de erotiske noveller i antologien ‘360 grader’ forleden. Det var velbesøgt, muntert og med god debat. Og bagefter var der naturligvis champagne.

Der er også allerede kommet en del anmeldelser; de fleste er rigtig gode, og Politiken giver hele fem hjerter. Nedenfor et par uddrag – der vil blive tilføjet flere her, efterhånden som de kommer:

Anmeldelser

– Politiken ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ : “Erotiske noveller, der vil noget mere, tænder op i understellet ved at fodre hjernen og hjertet … Ambitionen er at løfte det erotiske op på et højere litterært niveau og udfordre de herskende stereotyper og sproglige klicheer, som har klemt sig ind i genren de senere år. Det lykkes, kan jeg meddele.”

– Jyllands-Posten ★★★★ : “Det allerbedste ved teksterne er, at de giver et sjældent varieret indblik i det erotiske menageri og ikke bare er bygget op som en klimakshungrende pornofilm, og at de alle som én hæver barren for litterær erotik … Overraskelsesmomentet står også centralt i Anne-Marie Vedsø Olesens samfundsudstillende “Tip” om en kvindelig politiker, som går benhårdt til kamp mod prostitution, mens hun ufrivilligt forføres af sin case. Her overrumpler slutningen i den grad. Det er som et erotisk afsnit af “Borgen” – bare med et godt manuskript!”

– ALT for damerne ★★★★ : “Novellerne i bogen er alle sammen af høj litterær kvalitet. Her er ingen slinger i valsen rent sprogmæssigt og fortælleteknisk, og det er en fornøjelse at læse dem hver og én, også når man ser bort fra det erotiske indhold.”

– Ekstra Bladet ★★★★ : “Hurra for Forlaget Lindhardt og Ringhof, som med denne novellesamling tager den litterære erotik alvorlig som andet end trivialpisk og føjelige kvinder. Historierne er gode og velskrevne og kommer godt omkring sexlivets mange facetter.”

– Weekendavisen: “Både stilistisk og erotisk spænder novellerne forholdsvis vidt. Ved at ty til drømmescener får Torben Munksgaard indlagt en art hermafroditisk sex i sin novelle, mens det i Stephanie Gaarde Caruanas og Anne-Marie Vedsø Olesens tekster, der hver på deres måde har bedraget som det centrale greb, er homo-erotikken, der blomstrer.”

– Information: “Der er adskillige velturnerede noveller i 360 grader … Anne-Marie Vedsø Olesen har en politisk pointe i at udstille en dobbeltmoralsk, kvindelig politiker, der vil have prostitution forbudt. Her overrasker slutningen virkelig.”

Alle novellerne kan i øvrigt købes separat som e-bøger.

Klik på billedet for at købe min novelle “Tip” som e-bog

tip

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under Uncategorized

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.