Endnu en femstjernet anmeldelse af Bastarden

Ja, ja, man kan jo ikke lade være med at blive glad, når ens bog får gode anmeldelser. Også selv om jeg påstår – og står ved – at anmeldelser ikke betyder noget, i hvert fald ikke i forhold til hvad og hvordan jeg vælger at skrive som forfatter. Og jeg ved altid selv, hvad mine bøger er værd, det har jeg ikke brug for andre til at fortælle mig. Jeg tager stilling til min bogs kvalitet, hver gang jeg har skrevet en roman færdig. Jeg kender dens styrker og svagheder bedre end nogen anden og tildeler selv stjerner. Jeg har altså min egen hemmelige vurdering af alle mine værker. Og jeg kan fortælle, at de ligger på mellem tre og fem stjerner (ud af seks). (Og nej, jeg røber aldrig nogensinde, hvilken af mine bøger, jeg selv kun har givet tre stjerner).

Nå, men det var den seneste anmeldelse af Bastarden, jeg kom fra. Bastarden blev anmeldt i Herning Folkeblad i onsdags den 15. maj, hvor den fik fem stjerner, og jeg er selvfølgelig vildt glad for, at anmelder Line Frømann Ehlers rigtig godt kunne lide den. Hun skrev blandt andet:

Herning Folkeblad ★★★★★

“Det er en hæsblæsende, medrivende fortælling, som elegant får sammenflettet historiske fakta og en sand »page turner« af en historie. For der har ligget megen historisk research bag denne roman, og Anne-Marie Vedsø Olesen får skrevet så interessant om tidsperioden, at jeg faktisk helt fik lyst til at grave mig dybere ned i renæssancen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at sidste del af trilogien, som vistnok er under udarbejdelse nu, også skal læses.”

Bastarden endelig forside

Advertisement

Skriv en kommentar

Filed under forfatterblog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.