Smagsprøver

Der er blevet spurgt efter smagsprøver i kommentarerne. Og det er jo skønt…!

Som forfatter er man altid lidt bekymret over at skulle vise noget, der ikke er færdigt og derfor slet ikke har været igennem ens redaktørs hænder og er blevet godkendt til publikation.

Men denne gang, med min fjerde roman her, har jeg vovet det ene øje og lægger rent faktisk "rå-tekst" ud på min forfatterhjemmeside sideløbende med denne skriveblog. Se:

http://www.amvo.dk

http://www.sitecenter.dk/amvedsoolesen/gypterevangeliet/

Planen er mindst en gang om ugen at opdatere og give en lille smagsprøve på nyskreven tekst. Der tages selvfølgelig alle mulige forbehold for fejl, afpudsninger, ændringer…

 

Advertisement

1 kommentar

Filed under bger, bog, boger, egypterevangeliet, Litteratur, roman, skrive

One response to “Smagsprøver

  1. rigtig godt… må lige nappe de to foregående her over sommeren… men det er rigtig godt synes jeg… kan godt li fremstillingen af Seth. han er en æstetisk figur – bare min mening – og det er sådan en type figur som han er jeg er helt vild at læse om..
    mest spændende er de steder du søger inspiration synes jeg… de meget forskellige grene som du dog ser ud til at kunne forene.. du må da have haft kæmpe research til det her?
    meget inspirende.. drømmer selv om at blive forfatter, har skrevet det meste af mit liv er godt nok kun 22 år men har altid godt kunnet li at skrive selv så det er ikke noget nyt det her desire så hele den her udvikling og brudstykkerne er meget inspirerende…
    two thumbs up!! keep up the good work.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.